LaLa Band, concert la Slobozia

LaLA Band va concerta și la Slobozia (bravonet.ro)Slobozia se regăsește pe harta orașelor în care LaLa Band, una dintre cele mai în vogă trupe ale momentului în România, va concerta în cadrul turneului “LaLa Love Tour”. Turneul, care se întinde pe durata a trei luni, 27 ianuarie-20 aprilie, îi aduce la Slobozia pe protagoniștii serialului “Pariu cu viața” la mijlocul lunii viitoare.

Turneul dragostei și al fericirii, marca LaLa Band, trece și prin Slobozia, acolo unde actorii serialului “Pariu cu viața”, idolii a sute de mii de tineri din România, promit să răspândească iubirea. Show-ul de la Slobozia, care va avea loc duminică, 17 martie, începând cu ora 19.00, va fi găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor. Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete a sălii de spectacol, din oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro, dar si online, pe www.vandbilete.ro, www.eventim.rosau www.myticket.ro.

Vestea că LaLa Band va concerta și la Slobozia a făcut furori în rândul adolescenților, care spun că nu vor lipsi de la show-ul pe careprotagoniștii serialului “Pariu cu viața” îl vor susține la Slobozia. “Până acum, i-am văzut doar la televizor, nu am avut ocazia să merg la un concert de-al lor. Dar acum, că vin la Slobozia, se schimbă situația. Abia aștept, e trupa mea preferată. Îi urmăresc la televizor, pe Internet, sunt la curent cu toate noutățile lor. Chiar dacă e mai scump, o să îmi cumpăr un bilet VIP, ca să pot face și poze cu ei”, spune Ana-Maria Dobre.

Biletele sunt diponibile la două categorii de prețuri: 60 și, respectiv, 150 de lei. Biletele VIP, la 150 de lei, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Pachetul VIP include un bilet în cea mai bună zonă a sălii, un obiect inscripţionat LaLa Band, un poster cu autografele artiştilor şi şansa de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band. Şedinta foto pentru posesorii biletelor VIP va începe la ora 17.00.

Turneul continuă

După show-ul pe care îl va susține la Slobozia, LaLa Band mai are programate alte patru spectacole de acest gen. Astfel, în data de 22 martie, protagoniștii serialului “Pariu cu viața” vor face show la Slatina, în vreme ce, trei zile mai târziu, pe 25 martie, este rândul Petroșaniului să strige “LaLa Band!”. Pe 26 martie, LaLa Band se deplasează la Alba Iulia, iar ultimul spectacol din cadrul turneului “LaLa Love Tour” este programat la Cluj-Napoca, în data de 20 aprilie. La Slatina, Petroșani și Alba Iulia, LaLa Band va concerta pe scenele Caselor de Cultură ale Sindicatelor, în vreme ce show-ul de la Cluj-Napoca va fi găzduit de Casa de Cultură a Studenților.

Turneul se desfășoară în cadrul proiectului național-cultural „Arta contra drog – 2013”, inițiat de Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film “Dracula”, în parteneriat cu CIADO România (Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului).

Advertisement

No comments.

Leave a Reply